feb
14

 Február 14. Valentin nap, sajnos egyedül. Mármint értitek...

Délelőtt olvasgattam a blogokat, látom sok az "anti-Valentinnapista" :) , pedig nem kell feltétlenül negatívan felfogni az összes Újvilágból érkező ünnepet stb... (nem is onnan származik, bár a köztudatban ez él). Mindent lehet, de semmi sem kötelező alapon mindenki úgy ünnepeli és tartja vagy nem ünnepli és nem tartja ahogy akarja. Valaki attól érzi jól magát ha örömet szerezhet a másiknak egy aprósággal vagy egy közös programmal 
... másnak ez is csak egy olyan nap mint a többi, mindenkinek szíve joga eldönteni, de a lényeg, hogy szeressük egymást gyerekek :)
 
Akik az anti-Valentin naposok táborát erősítik; nekik ajánlom ezt a videót: 
 
 
Aki meg szereti annak szép Valentín napot kívánok :)
 
 
Most megyek készülődni, mert mindjárt találkozom a csajokkal :) Stílusosan 14-én Valentin Napot nézünk a moziban, utána pedig Koktélozás. :) 
Ancsa az előbb hívott, már teljesen be van zsongva...:) akárcsak én.

A bejegyzés trackback címe:

https://lexy.blog.hu/api/trackback/id/tr861757835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása